söndag

2011-06-05 @ 18:25:29
jag vet att jag har blivit kass med att uppdatera. & jag ser att ni fortfarande kikar in här mellan jämna mellan rum. sorry! men jag har haft annat att göra.

idag är det helt fantastiskt väder ute. & det var 37grader inne på restauragen.. snälla! jag hade mcdrive och packade gästernas mat och gav ut det. för ett ögonblick ville jag bara kasta mig ut och låta dem köra över mig. jag var genomblöt, irriterad och hade huvudvärk till max. inte konstigt i den värmen! jag var glad att jag inte stod i köket. ännu värre där!

nu sitter jag hemma. bara tar det lungt. känns som att jag har stressat hijäl i en hel vecka utan paus. har hunnit med en del. lager 157 - tacokväll - druckit med goa tjejer såsom miranda, nina & katta - shoppat på väla - jobbat - lämnat cykeln på service m.m.


imorgon är jag ledig! och på tisdag är det sista arbetspasset för mig på Mcdonalds innan jag drar med pojkvännen. vi ska spendera hela vår helg i göteborg. rebecka tar studenten! och i början av nästa vecka pyser vi till smögen för jobb. ska spendera hela sommaren där. dessvärre är detta sista inlägget för mig. nu tar jag av mig hatten och tackar! jag ska sluta blogga! men vem vet. jag kanske kommer tillbaka ;)


onsdag

2011-06-01 @ 14:40:46

igår: mötte upp hjärtat. käkade hamburgartallrik på harrys. gotte! därefter tog vi en liten efterrätt, takeaway & satte oss i norrahamnen med david! på kvällen hade vi filmys hos benjamin. kollade på världens sämsta film - winter's bone! oscarsnominerad..... puhh! måste ha blivit fel!

idag: har käkat frukost med pojken! nu är jag hemma. åt nyss thaisoppa. är övermätt! om en timme pyser jag till jobb. vill hinna med en powernap, känner mig lite trött i ögonlocken! men det kommer jag nog inte hinna. är lite stressad. jobbar tillsammans med bästa mirre today. kl: 16 - 20. därefter ska vi åka ner till stan & ta ett glas.